exuviance clinic
Skin Health & Beauty 

Frans och Bryn

 

Frans- och Brynfärgning inkl Brynplock

30 min 

Frans- och Brynfärgning inkl Brynplock.

Formning och plockning av bryn

20 min 

Vi går tillsammans igenom vilken form du önskar på dina bryn. Jag mäter och visar dig vad som passar just dina konturer och vi bestämmer tillsammans slutresultatet.

Frans- och Brynfärgning

30 min 

Frans- och Brynfärgning
Vi går tillsammans igenom vilken färg och effekt som önskas.

Fransförlängning Single NYTT SET

120 min 

Ögonfransförlängning är ett hantverk som kräver precision, skicklighet och känsla för formgivning som är kundanpassad.

Ett nytt set ögonfransförlängning tar ca 2 timmar första gången, därefter görs en påfyllning av fransarna ungefär var tredje vecka. Detta kan variera och är beroende på kundens egen växtcykel för strået vilket normalt är 6-8 veckor.

Vi går igenom formen, tjocklek och konsultation för att du som kund ska bli nöjd med slutresultatet och även behålla resultatet.

Antal fransar man har är beroende på ålder, gener och ursprung. Samt välmående. Är man en stressad person så håller inte fransarna lika länge som tex. En som är mindre stressad.

Vid återbesök för påfyllning som rekommenderas 3- 4 v så skalar man av fransarna och tar bort lösa och utväxta fransar, samt limmar på nya. Fransarna limmas på en och en och separeras noggrant under arbetets gång så de inte limmar ihop med varandra.

Det är inte ovanligt att man till och med somnar till en stund då nerverna till stråna stimuleras och man blir sömnig. För dig som använder linser är det bra om du tar med dig vätska så att du kan ta ut dom under behandlingen

Innan fransförlängningen rekommenderas:

• Tvätta dina fransar med rengöring

• Använd inte ögonfransböjare eller permanenta fransarna innan.

• Det går bra att färga fransarna innan din fransförlängning.

• Allt smink på fransarna måste avlägsnas innan fransförlängningen.

Efter fransförlängningen:

• Inget vatten på fransarna på 24 timmar.

• Inte gnugga ögonen.

• Inte använda produkter som innehåller olja, då oljan löser upp limmet och lösfransarna faller av.

• Undvik att sova på mage så inte fransarna gnuggas mot kudden!

• Man bör inte ha klaustrofobi eftersom man inte öppnar ögonen under behandlingen.

Kontakta mig om du har fler frågor och fundering

Fransförlängning Single Påfyllning

90 min 

Vid återbesök för påfyllning som rekommenderas 3- 4 v så skalar man av fransarna och tar bort lösa och utväxta fransar, samt limmar på nya. Fransarna limmas på en och en och separeras noggrant under arbetets gång så de inte limmar ihop med varandra.

Fransförlängning Volume Nytt Set 

150 min 

Behandlingen går till på ungefär samma sätt som vid en vanlig fransförlängning med Singles. Börjar med att jag skyddar underfransar innan appliceringen påbörjas. En magisk volym med Volume Lashes supertunna fransstrån byggt nu upp genom ett noggrant utfört hantverk, väl anpassad efter din ansikts- och ögonform samt franskvalité. Som kund ligger du bekvämt på en behandlingsbänk med slutna ögon där många njuter av stunden och somnar gott till avslappnande musik.

Behandlingen är alltså helt smärtfri och ger ett magiskt resultat med maximal volym utan att skada dina egna fransar! Fylligare, lättare, mjukare och längre hållbarhet med Volume lashes.

Resultatet av en fransförlängning med tekniken Volume Lashes blir en fyllig, mjuk och nästan viktlös fransförlängning! Nästa överraskning är att både skonsamheten och hållbarheten blir ännu bättre tack vare de magiskt tunna och lätta fransarna!

Fransförlängning Volume Påfyllning

90 min 

Vid återbesök för påfyllning som rekommenderas 3- 4 v så skalar man av fransarna och tar bort lösa och utväxta fransar och nya fylls på.