Ansiktsbehandling

Microneedling

Många kopplar ihop tekniken microneedling med varumärket DermaPen. Sanningen är att det finns en uppsjö av olika varianter av denna produkt. Hos mig finner du även Ljusbehandling som ytterligare förstärker behandlingseffekten.

Observera att märket på verktygen inte gör snickaren! Om vi använder en penna som har 6, 11, 12 eller 14 nålar spelar absolut ingen roll. Det är så många andra faktorer som spelar in: Tid, djup och behandlingsprodukter men framförallt vem som utför behandlingen. Behandlarens öga och känsla för val av djup är viktigast för att att lyckas med en behandling.

Många maskiner finnsDERMAROLLER® är originalet för Microneedlingterapi, ett genombrott för behandling av Ärrvävnad, Bristningar och Åldrad Hud.

Behandlingen stimulerar hudens egen reparations- och läkningsprocess, normaliserar kärlstrukturen och ger en fasthetsgivande effekt.

Med elektronisk e-DERMASTAMP® behandlar vi med senaste teknologin för Microneedling.

Med upp till 900 kanaler/sek perforeras huden och en microblödning stimulerar hudens naturliga läknings- och reparationsprocess. Behandlingen kan utföras lokalt runt t.ex. ögon och mun eller som "Full Face" behandling för att ge en allmän vävnads- och fasthetsstimulerande effekt. e-DERMASTAMP® är speciellt lämplig som förebyggande antiagevård för att upprätthålla hudens fasthet, men även som korrigerande behandling av enskilda åkommor. Behandlingen utförs med en steril Hyaluronsyra vilket "boostar" och vitaliserar huden med fukt.

Kur:
En kur omfattar vanligtvis 3 behandlingar med 2-4 veckors intervall. Vid mer omfattande korrigerings-/underhållsbehov kan kur upprepas efter 2 månaders vila. Rekommenderas även som underhållsbehandling 1 gång/kvartal.

Med e-DERMASTAMP® behandlar vi:
Åldrad hud, Rynkor och Linjer, Ärr, Ytlig strukturförändring, Pigmenteringar, Ytliga kärl, etc.

Givetvis används enbart sterila engångsinstrument!

e-DERMASTAMP behandlar:

  • Åldrad hud
  • Rynkor och Linjer
  • Ärr
  • Pigmenteringar
  • Ytliga Kärl (ej djupa)
  • Bristningar efter graviditeter, etc.

BOKA

Posted in Behandlingar.