ANSIKTSBEHANDLINGAR Exuviance Professional

Välkommen på behandling hos mig, jag är Exuviance Brand Ambassador och utför behandlingar med hög standard.

Ansiktbehandling 30 minuter- EXPRESS Behandling (EXUVIANCE)

En behandling som passar dig som har ont om tid eller önskar en kortare behandling för att fräscha upp med vårdande AHA och PHA, en kort men intensiv behandling som gör nytta.

Skräddasydd efter din huds behov med resultatinriktad hudvård. Fokus läggs på det som behövs mest utefter dina önskemål och hudtillstånd.

Produkterna används från Exuviance.

Ingår: Rengöring, Hudanalys, AHA/Peeling, Mask.

BOKA

Ansiktbehandling 60 minuter- Hudterapeutens Val (EXUVIANCE)

En 60 min behandling anpassad efter din huds behov med resultatinriktad hudvård. Vi bestämmer ihop, under behandlingstillfället, vilka mål vi vill jobba mot & utefter det vilka, produkter vi använder under behandlingen. Ingen behandling är den andra lik & vi utgår från dagsbehovet. 60 minuter passar dig som vill fokusera på rengöringen med ånga & portömning.

Här ingår allt men fokus läggs på det som behövs mest utefter dina önskemål och hudtillstånd. Produkterna används från Exuviance och innehåller syror. Behandlingen tillämpas även för känsliga men om du osäker på om du tål syror, vänligen kontakta mig innan. Har du skägg? Raka/trimma gärna skägget så att det är ca 2 dagars stubb. Vill du ta bort milier (vita prickar som oftast sitter runt ögonen)? Jag gör detta i både 60 & 80 men du kan också boka detta separat. Skriv i meddelanderutan om det är färre än 5, 5-10 eller fler än 10 så att jag kan se till att du får rätt tid. Ingår: Rengöring, Hudanalys, AHA/Peeling, Portömnning (vid behov), Ansiktsmassage, Mask, vårdande foundation.

BOKA

Ansiktsbehandling 80 minuter (EXUVIANCE)

Lyxig och lite längre behandling. Intensivt återfuktande. Ger huden en nystart.

Passa på att ta del av detta erbjudande En längre, lyxigare skräddarsydd behandling anpassad efter din huds behov med resultatinriktad hudvård. Här ingår allt men fokus läggs på det som behövs mest utefter dina önskemål och hudtillstånd. Produkterna används från Exuviance och innehåller vårdande syror. Vi bestämmer ihop, under behandlingstillfället, vilka mål vi vill jobba mot & utefter det vilka, produkter vi använder under behandlingen. Ingen behandling är den andra lik & vi utgår från dagsbehovet. * 90 minuter är behandlingen där vi jobbar både med ånga & portömning men också massage. Har du skägg? Raka/trimma gärna skägget så att det är ca 2 dagars stubb. Vill du ta bort milier (vita prickar som oftast sitter runt ögonen)? Jag gör detta i både 60 & 90 men du kan också boka detta separat. Skriv i meddelanderutan om det är färre än 5, 5-10 eller fler än 10 så att jag kan se till att du får rätt tid. Ingår: Rengöring, Hudanalys, Enzympeeling under ånga, Portömning, Apparatur, AHA/Peeling, Brynplock, längre Ansikts- dekolletage massage, Mask, Handmassage, mjukgörare, vårdande foundation och rådgivning.

BOKA

Klassisk Ansiktsbehandling inkl. Frans & Brynfärgning

Unna dig en Klassisk Ansiktsbehandling med rengöring, hudanalys, peeling, Frans och Brynfärgning inkl. Plock/Formning av bryn, lätt portömning, ansiktsmassage samt avslutande mask anpassad efter din hudtyp där handmassage ingår. Produkter: Exuviance

BOKA

Exuviance Radiance Retinol peeling

Radiance Peel – en helt unik peeling med retinol! Vi är så otroligt glada över att introducera denna spännande, effektiva och snabba peeling. Hela 1 % retinol plus CitraFill exfolierar, förbättrar hudens struktur, klarhet, spänst och hudton. Behandlingen är idealisk för att minimera ålderstecken såsom linjer och rynkor, ojämn pigmentering, men också för att förbättra hudstrukturen, ge förnyad lyster samt minimera akne och fet hud. Behandlingen skiljer sig avsevärt från klassiska Exuviance behandlingar. Det är viktigt att följa eftervårdsrekommendationer. Peelingen tvättas inte av utan man går hem med den och tvättar av enligt instruktioner beroende på din huds känslighet. En fjällning kan uppstå som varar i 2- 3 dagar. Viktigt att använda mild rengöring och mild återfuktning hemma. Gentle Cleansing Cream och Ultra Cream (små förpackningar av dessa följer med för att räcka i ca 1 v efter behandlingen). Rekommenderas ej för mycket känslig hud eller gravida. Ingår: Rengöring, Hudanalys, Ansiktsmassage, Mask och avslutande retinol peeling. Produkter: Exuviance

BOKA

Exuviance Radiance Retinol Peeling

Posted in Behandlingar.