LED

LED LJUS (Känslig hud/Akne/Åldrad hud/Pigmenterad)
LED- ljus har bevisad effekt genom att aktivera djupare cellager och för att förbättra metabolismen. När ljuset absorberas av huden, omvandlas ljusenergin till en intracellulär energi, för att slappna av och stärka mikroblodkärl och skapa en fotokemisk reaktion- enzymatisk reaktion, en ökning av aktivitet av katalas och SOD i celler, som intar en beskyddande roll av cellen.
LED kan också bidra till kollagenfibrer, blockera och eliminera bildandet av melanin, accelerera celltillväxt, öka blodcirkulation, ökar kollagenprotein, öka hudens elasticitet, bidra till effekten att reparera åldrad hud, aknehud, blekna fläckar, reducera pigmenteringar och ge allmän omvårdnad till huden.
Utmärkt att ha som enskild behandling eller tillägg på 499 kr i din befintliga ansiktsbehandling eller Microneedling.

RÖTT: Våglängd 630 nm, förbättrar ämnesomsättningen och främja kollagenbildning. Påverkan på hudton, linjer, bidrar till ökad elasticitet, ökar förutsättningar för hudens läkning. Porsammandragande, hudstramande och antioxidativ effekt.

BLÅTT: Våglängd 470 nm, hämmar inflammations processer, bakteriedödande, antiiflammatorisk effekt. Positiv effekt på att eliminera sår efter akne och reperations stimulerande.

GRÖNT: Våglängd 520 nm. Kombinationshud, tillför en balans och stabilitet till talgrpoduktionen. Har en lugnande effekt på huden.

GULT: 590 nm, bidrar till att förbättra syreutbytet til celler, bidrar till en reduktion av pigment. Lymfatisk dränering, förbättrar strukturen på en grövre hud, lugnande effekt på en rodnad hy. Bidrar till att förstärka immuniteten i huden.

Kontraindikationer (denna behandling lämpas EJ för):
- Gravida
- Barn
- Personer med sköldkörtelsjukdom
- Personer med ljus allergi
- Personer som använder mediciner som gör huden ljuskänslig eller kan orsaka allergier.

INGÅR:
Rengöring, hudanalys, peeling, mask och LED anpassad efter din hudtyp och hudtillstånd, avslutande mjukgörare och rådgivning.

BOKA

Här kan du se hur behandlingen går till:

Posted in Behandlingar.