Microneedling e-DERMASTAMP®

Microneedling e-DERMASTAMP®

“Microneedling, Dermapen, kärt barn har många namn. Sanningen är att det finns en uppsjö av olika varianter av denna produkt. My Derma behandlar med originalet av Microneedlingterapi, Dermarollers e-DERMASTAMP®.”

Många maskiner finns men DERMAROLLER® är originalet för Microneedlingterapi, som är ett genombrott för behandling av Ärrvävnad, Bristningar och Åldrad Hud. Grundaren till den första Dermarollern.

Med e-DERMASTAMP® finns även en LED-Ljusbehandling som ytterligare förstärker behandlingseffekten.

Observera att märket på verktygen inte gör snickaren! Om vi använder en penna som har 6, 11, 12 eller 14 nålar spelar absolut ingen roll. Det är så många andra faktorer som spelar in: Tid, djup och behandlingsprodukter men framförallt vem som utför behandlingen. Behandlarens öga och känsla för val av djup är viktigast för att att lyckas med en behandling. Hos My Derma kan du känna dig trygg, då erfarenhet finns och gjort mer än hundratals Microneedling behandlingar.

Behandlingen stimulerar hudens egen reparations- och läkningsprocess, normaliserar kärlstrukturen och ger en fasthetsgivande effekt.   

Med elektronisk e-DERMASTAMP® behandlar vi med senaste teknologin för Microneedling.

Med upp till 900 kanaler/sek perforeras huden och en Microblödning stimulerar hudens naturliga läknings- och reparationsprocess. Behandlingen kan utföras lokalt runt t.ex. ögon och mun eller som “Full Face” behandling för att ge en allmän vävnads- och fasthetsstimulerande effekt. e-DERMASTAMP® är speciellt lämplig som förebyggande antiagevård för att upprätthålla hudens fasthet, men även som korrigerande behandling av enskilda åkommor. Behandlingen utförs med en steril Hyaluronsyra vilket “boostar” och vitaliserar huden med fukt.

Kur:
En kur omfattar vanligtvis 3 behandlingar med 2-4 veckors intervall. Vid mer omfattande korrigerings-/underhållsbehov kan kur upprepas efter 2 månaders vila. Rekommenderas även som underhållsbehandling 1 gång/kvartal.

Med e-DERMASTAMP® behandlar vi:
Åldrad hud, Rynkor och Linjer, Ärr, Ytlig strukturförändring, Pigmenteringar, Ytliga kärl, etc.

Givetvis används enbart sterila engångsinstrument! Kliniken är godkänd av Miljöförvaltningen, dvs. uppfyller hygienkrav för stickande och skärande verksamhet.

e-DERMASTAMP® behandlar:

  • Åldrad hud
  • Rynkor och Linjer
  • Ärr
  • Pigmenteringar
  • Ytliga Kärl (ej djupa)
  • Bristningar efter graviditeter, etc.
Posted in Behandlingar.