Om

My Derma Stockholm startades i mars 2017 av Helena Babic, 32. SHR medlem, innehar Gesällbrev och behandlingsförsäkring. CIDESCO Internationellt Certifierad både i Beauty och SPA.

Helena har många års erfarenhet inom service branschen, kundbemötande och bred kompetens inom Hudvård och Skönhet. Allt för att ni som kund ska känna er trygga och få det bästa utav behandlingarna så går Helena regelbundet på kurser och utbildningar för att följa de senaste inom Hudhälsa och Skönhet.

Efter 12 år i Flygbranschen så blev Helena inspirerad av människor och kollegor inom flyget att ta hand om sitt yttre och inre och därav idén att driva en Klinik med även fokus på avkoppling men framförallt resultat. Helena är idag sedan 2017 Auktoriserad Hudterapeut, Spaterapeut med 1,5 års YH- utbildning hos Yrkeshögskolan för Hudvård och SPA i Stockholm. Hon har gjort flera kurser efter examen för att ständigt hålla sig uppdaterad i skönhets och hälsobranschen.

 

"Fokus är att ge dig den bästa upplevelsen med en skräddarsydd behandling anpassad efter dina behov. Varje kund är unik och mitt mål är att maximera din hudhälsa, att du ska uppleva dig fin och bra välbefinnande. Jag följer utvecklingen av nya tekniker och behandlingar, gör regelbundet nya kurser och vill ständigt utvecklas. Jag tar mig tid att lyssna till mina kunder och att erbjuda den individuella behandling som bäst passar ens behov och önskningar. Jag älskar att ta hand om människor och älskar mitt arbete och tar alltid in de behandlingar och produkter jag tror helhjärtat på! Har du frågor och funderingar så kontakta mig."

- Helena Babic, Stockholm

 

 

 

Välkommen!